Release date Raspberry pi

Het is bijna zo ver! Woensdag ochtend om 6:00 zullen de eerste 10000 exemplaren van de Raspberry pi te koop zijn in de webshop
Dat word niet slapen vannacht…

Share

2 Responses to “Release date Raspberry pi”

  1. 5 voor 7en ging mijn wekker ( 6 uur GMT = 7 uur hier. ) en rond 10 uur kon in de webshop pas in, stelletje prutsers van de webshop ook.

    Njaa word even wachten totdat ik er een heb maar had niet anders verwacht, ben jij er doorheen gekomen ?

  2. Ik ben zelf de hele nacht wakker gebleven om er op tijd bij te kunnen zijn.. Om 07:15 kon ik de tijdelijke pagina op raspberrypi.org pas zien en toen lagen de webshops natuurlijk al plat. Na heel veel proberen en geduld kreeg ik uiteindelijk de mogelijkheid om een exemplaar te bestellen maar toen liep de checkout natuurlijk vast en daarna was er alleen nog een mogelijkheid om je interesse te tonen… Ik heb het daarna ook maar niet meer geprobeerd.

    Ook las ik berichten van zakelijke contacten van de bedrijven die de pre-sale hebben geregeld die natuurlijk wel een exemplaar hebben van de nieuwe gadget waar ze die dag voor het eerst over hoorden. Ook zou een van de webshops geen pre-sale functie hebben voor particulieren en nog wel meer wensen van de stichting hebben genegeerd. Wat er precies klopt van die info weet ik niet maar een lekker gevoel krijg ik er niet bij….

Leave a Reply

Comment Spam Protection by WP-SpamFree